Onze zeugen

Katoeka

Katoeka een dame met, oh zo'n lieve bolle troetel wangen en een geweldig mooie kleur (goldtip). Haar kastanje bruine kleur met gouden lokken, maakt haar tot een heel bijzonder varken. Ze is erg vriendelijk van karakter en nooit de eerste met eten. Nee, katoeka is eentje die netjes op haar beurt wacht. Graag komt ze dan ook elke dag even lekker knuffelen en geniet ze van een borstel beurt. Zij is de grootste knuffelkont die we hebben.

Djuna

Djuna is de rust zelve, maakt zich niet snel druk en heeft een zeer vriendelijke karakter. Ze is pas een half jaar bij ons heeft zich heel goed in de groep gesetteld. Silla is dan ook haar maatje waar ze meestal samen mee slaapt, terwijl de rest op elkaar gepropt (hebben ruimte genoeg) bij elkaar in het stro liggen. Djuna heeft afgelopen lente haar eerste toompje biggetjes gekregen. Ze is een zeer lieve zeug die haar biggetjes goed verzorgt.

Becca

Becca is een soms wat minder standvastig zeugje dan de andere, maar laat zich zeker niet de heerlijke sappige appel onder haar neusje weg eten. Zeker als het etenstijd is staat ze er dan ook als eerste bij. Ze kan uren in het weiland lopen te grazen, maar vindt het ook fijn om samen met de rest in de schaduw onder de bomen een middag dutje te doen. 

Silla

Silla is ons jongste zeugje, ze is een vriendelijk en rustige kune kune. Soms kan ze ook goed haar mening uiten en vooral als het om eten gaat. Dan wilt ze nog wel eens even tegen Katoeka of Djuna in gaan, die vinden dit dan wel eens niet oke. Maar ze loopt dan al snel naar een andere kant om daar rustig verder te kunnen eten.